ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Μ.Σάκκαρη και Ν.Κόλινς – «Βούλωσε το» (βίντεο)

«Ποιο είναι το πρόβλημα σου, δε χτύπησα κανέναν»

Έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Μ.Σάκκαρη και Ν.Κόλινς – «Βούλωσε το» (βίντεο)

Μια έντονη λογομαχία υπήρξε ανάμεσα στη Ντάνιελ Κόλινς και στη Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο σετ τους στον αγώνα στο Montreal Master.

Η Ντάνιελ Κόλινς επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη, ωστόσο ο αγώνας τους σημαδεύτηκε από έναν έντονο διάλογο που είχαν οι δυο τενίστριες, με αφορμή ένα χτύπημα της Ελληνίδας τενίστριας, με το μπαλάκι να καταλήγει στην εξέδρα και τη Σάκκαρη να ζητάει αμέσως συγγνώμη.

Η Κόλινς θέλησε η διαιτητής να τιμωρήσει τη Σάκκαρη, μιλώντας με άσχητο τρόπο στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά ο διάλογός τους:

Κόλινς: «Το είδες; Είδες τι έγινε;»

Σάκκαρη: «Δεν χτύπησε κανένα, ήταν στο έδαφος»

Κόλινς: «Βούλωσε το, βούλωσε το»

Σάκκαρη: «Ποιο είναι το πρόβλημα σου. Δε χτύπησα κανέναν»

Κόλινς: «Χτύπησες το μπαλάκι προς την εξέδρα Μαρία. Παραλίγο να χτυπήσεις κάποιον»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σάκκαρη: «Δε χτύπησα κανέναν. Ποιο είναι το πρόβλημά σου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.