ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επεισόδια στους «Ζωσιμάδες» πριν το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδια στους «Ζωσιμάδες» πριν το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1 και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στο γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αφού έλαβαν χώρα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των Πειραιωτών και τις αστυνομικές δυνάμεις, με φθορές και σε καθίσματα.

Μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, επικράτησε ένταση, η οποία άρχισε όταν οπαδοί του Ολυμπιακού πλησίασαν προς την πλευρά αυτών του ΠΑΣ. Έτσι, οπαδοί και των δύο ομάδων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να επανέλθει η ηρεμία, με τους οπαδούς να προκαλούν φθορές σε καθίσματα, αφού υπήρξε και η σχετική… ανταλλαγή πριν ηρεμήσουν, τελικά, τα πράγματα. Και από εκεί και πέρα, ευχή όλων είναι να παραμείνουν ήρεμοι και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.