ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επιτέλους τίτλος για την Μ.Σάκκαρη: Τον αφιέρωσε στον παππού της που έχασε πέρσι – Τα χρήματα που θα εισπράξει

Δάκρυσε μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα

Επιτέλους τίτλος για την Μ.Σάκκαρη: Τον αφιέρωσε στον παππού της που έχασε πέρσι – Τα χρήματα που θα εισπράξει

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις 73′ για να νικήσει στον τελικό την 25χρονη Αμερικανίδα Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ (Νο. 111 στον κόσμο) με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και να κερδίσει τον δεύτερο τίτλο στην επαγγελματική της καριέρα και πρώτο από το 2019 στη Γουαδαλαχάρα.

Η Σάκκαρη ένα μήνα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του Αμερικάνικου όπεν επέστρεψε δυνατή και αποφασισμένη.

Νίκησε και τους πέντε αγώνες που έδωσε χωρίς να χάσει σετ, ενώ στην πορεία της μέχρι τον τίτλο απέκλεισε σημαντικότερες αντιπάλους από την Ντόλεχαϊντ.

Τη νίκη της την πανηγύρισε δεόντως…

Λίγο αργότερα την ώρα της μεγάλης χαράς δεν ξέχασε τον αγαπημένο της παππού που έφυγε πέρσι από τη ζωή:

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που έφυγε από τη ζωή πέρσι και στη γιαγιά μου που παρακολουθεί. Δεν θέλω να ξεχάσω τον προπονητή μου, τον Τομ, που είναι μαζί μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Περιμέναμε πάνω από τέσσερα χρόνια για τον δεύτερο τίτλο. Ακούσαμε τόσα πολλά άσχημα πράγματα, ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ τίτλο, ότι ήμουν Top 5 παίκτρια με μόνο έναν τίτλο… Όλα αυτά ήταν πολύ δύσκολα για μένα να τα ξεπεράσω και είμαι πολύ χαρούμενη που το πέτυχα εδώ αυτή την εβδομάδα».

Εκτός από τη νίκη και τους 900 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη που θα την οδηγήσουν από την 9η στην 6η θέση θα εισπράξει και 426.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο για τη νικήτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.