ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ρομάριο: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί εντερική λοίμωξη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ρομάριο: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του

Έντονη είναι η αγωνία στην Βραζιλία για την κατάσταση της υγείας του Ρομάριο καθώς ο παλαίμαχος επιθετικός εισήχθη το βράδυ της Παρασκευής (14/07) σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με το έντερό του.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την «σελεσάο» έχει υποστεί λοίμωξη, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η παραμονή του στην κλινική «Barra d’Or» για την παρακολούθησή του από τους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση του 57χρονου Ρομάριο κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ το 2018 είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι του, μια και αντιμετώπισε πρόβλημα διαβήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.