ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας με Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Σήμερα ο κρίσιμος αγώνας με Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Tη νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα επιδιώξει να πετύχει απόψε (28/8, 20:00, Novasports 4) η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (ανακοινώθηκε sold out), απέναντι στο Βέλγιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού γύρου (9ος όμιλος).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί με τέσσερις απουσίες, καθώς τα προβλήματα τα τραυματισμών δεν επιτρέπουν στους Γιώργο Παπαγιάννη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα και Κώστας Αντετοκούνμπο να ενισχύσουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με ρεκόρ 3-2 στον 9ο όμιλο, ενώ ο αγώνας είναι ιστορικός, καθώς θα είναι ο πρώτος επίσημος της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ μετά από 14 χρόνια.

Η 12άδα της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Λετονία     4-1
2. Ελλάδα      3-2
3. Βέλγιο      3-2
4. Σερβία      2-3
5. Τουρκία     2-3
6. Μ. Βρετανία 1-4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.