ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εθνική: Βίντεο από την πρώτη προπόνηση ενόψει Eurobasket

Με εξαίρεση τους Γιάννη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ,

Εθνική: Βίντεο από την πρώτη προπόνηση ενόψει Eurobasket

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του Eurobasket 2022, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, με εξαίρεση τους Γιάννη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ, έπιασαν δουλειά στο ΟΑΚΑ και η ΕΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Στο βίντεο αυτό περιλαμβάνονται αρκετές θεαματικές φάσεις και το καθιερωμένο “Ελλάς” στο τέλος στο κέντρο του γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.