Πεδίο μάχης η αλβανική πρωτεύουσα

Ρόμα και Φέγενορντ ετοιμάζονται για την πρώτη τελική «μάχη» στην ιστορία του Europa Conference League. Ωστόσο η πραγματική μάχη έχει ξεικινήσει από νωρίς και βρίσκεται εκτός γηπέδου αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν μετατρεψει τους δρόμους των Τιράνων σε πεδίο μάχης.

Από την Τρίτη είχε φανεί ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για την αλβανική αστυνομία αφού σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση δεν έχει ηρεμήσει ούτε σήμερα Τετάρτη (25/5), όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, οι αλβανικές Αρχές έδιωξαν από τη χώρα 80 οπαδούς της Ρόμα που συνελήφθησαν και έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία, ενώ στην πατρίδα τους επιστρέφουν και 20 οπαδοί της Φέγενορντ που επίσης συνελήφθησαν.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, πρόκειται για 20 αστυνομικούς και 11 οπαδούς, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι δύο από τους αστυνομικούς μαχαιρώθηκαν ενώ οι τραυματισμοί των οπαδών δεν είναι σοβαροί.

«Εκλεψαν μαχαίρια από εστιατόρια»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η αλβανική αστυνομία υποστηρίζει ότι οπαδοί της Ρόμα έκλεψαν μαχαίρια από εστιατόρια των Τιράνων, με σκοπό προφανώς να τα χρησιμοποιήσουν στα επεισόδια με αυτούς της Φέγενορντ. Μια κατάσταση, γενικά, που μόνο ιδανική δεν τη λες, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού.