ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρωπαϊκό Ενόργανης Γυμναστικής: «Χάλνικος» ο Λευτέρης Πετρούνιας

Η προσπάθειά του στον τελικό αξιολογήθηκε όσο αυτή στον ημιτελικό, καθώς έλαβε 14.733 βαθμούς

Ευρωπαϊκό Ενόργανης Γυμναστικής: «Χάλνικος» ο Λευτέρης Πετρούνιας

Με το χάλκινο μετάλλιο ολοκλήρωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας την προσπάθειά του στον τελικό των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

O Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στην Αττάλεια με στόχο να γράψει ιστορία, κατακτώντας το 7ο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Η προσπάθειά του στον τελικό αξιολογήθηκε όσο αυτή στον ημιτελικό, καθώς έλαβε 14.733 βαθμούς.

Ο Έλληνας αθλητής είναι μαζί με τον Κρίστιαν Μπέρκι, οι μοναδικοί που μετρούν μέχρι σήμερα έξι χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Ο Ούγγρος αθλητής έγραψε τις επιτυχίες του στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.