ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Φαμπιάν Ο’ Νιλ: Πέθανε ο παλαίμαχος παίκτης της Γιουβέντους (upd)

Σε ηλικία 49 ετών

Φαμπιάν Ο’ Νιλ: Πέθανε ο παλαίμαχος παίκτης της Γιουβέντους (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:58) Έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα οποία είχαν προκληθεί από το αλκοόλ.

Να αναφέρουμε ότι η κόρη του Μαρτίνα, πριν από μήνες, είχε χαρακτηρίσει τη μεταμόσχευση ήπατος ως τη μόνη λύση για να τη σωτηρία του παλαίμαχου χαφ.

Η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής συνδέεται με την Ιταλία.

Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ έφτασε στην Κάλιαρι το 1995 και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους και της Περούτζια πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Νασιονάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ο’Νιλ είχε χάσει όλη την περιουσία του λόγω κακής διαχείρισης, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο και το αλκοόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.