
Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ολυμπιακό μιας και ο Κρούνοσλαβ Σίμον τέθηκε νοκ-άουτ από τον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Πέμπτης (19/5, 19:00) για το Final-4 της Euroleague.
O Kροάτης φόργουορντ ήταν αμφίβολος το τελευταίο διάστημα καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Έτσι, σήμερα (18/5) οριστικοποιήθηκε η απουσία του.
«Δεν θα είμαι παράγοντας αυτή τη φορά όμως θα προσπαθήσω να βοηθήσω από τον πάγκο να δω πράγματα και να βοηθάω την ομάδα με άλλο τρόπο», είπε ο Κρούνοσλαβ Σίμον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτά είναι τα επτά πιο εύκολα φρούτα και λαχανικά για καλλιέργεια
- Μετρό «Μοναστηράκι»: Εκκενώνεται ο σταθμός του μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
- Πέντε σωτήρια κόλπα για να γλυτώσεις χρόνο και ενέργεια στις διακοπές σου
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.