
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέτυχαν τον στόχο τους, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και έκλεισαν θέση στο Final Four της EuroLeague, που θα φιλοξενηθεί στο Άμπου Ντάμπι από τις 23 έως τις 25 Μαΐου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη (η οποία απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα με 3-2), την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (3-0 επί της Παρί), νωρίτερα την ίδια μέρα στις 18:00.
Ο αγώνας για την τρίτη θέση είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου στις 17:00, ενώ ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης της σεζόν 2024-2025 θα διεξαχθεί στις 20:00 της ίδιας ημέρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.