ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φόβοι για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας μπάσκετ αναφορικά με τη συμμετοχή του σούπερ-σταρ των Μπακς

Φόβοι για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Αβέβαιη θεωρείται τη δεδομένη στιγμή η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ του 2023. Μετά τον Κώστα Σλούκα, και ο δις MVP του NBA δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού, με αποτέλεσμα ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης να «κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα».

Σύμφωνα με σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, ο Έλληνας σούπερ σταρ τον Μιλγουόκι Μπακς επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στι Φιλιππίνες, ωστόσο θέλει πρώτα (μαζί φυσικά και οι άνθρωποι των «ελαφιών») να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταπονήσε πολύ το πόδι του την τελευταία σεζόν με τους Μπακς και δεν πρόκειται να διακινδυνέψει το οτιδήποτε. Νιώθει καλά τελευταία και οι πιθανότητες είναι υπέρ του να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου και ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα κάνει μια αρθροσκόπηση το επόμενο διάστημα, ώστε να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα στο γόνατο και «τρέχει» να προλάβει κι αυτός του Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.