
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός της ύβρεως της οικογένειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει το παράπονό του για τα «γαλλικά» που έχει ακούσει ο ίδιος και τις απρεπείς ύβρεις προς τη τη μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.
«Υπάρχει μία πρακτική που κάθε άνθρωπος, με όλο τον σεβασμό ακολουθεί και φαίνεται συνολικά στη διάρκεια της καριέρας του. Εγώ δεν είμαι εδώ να κρίνω τον Αταμάν, υπάρχουν όργανα για αυτό.
Είδα μεγάλη ένταση γιατί βρίσανε την οικογένεια του κυρίου Γιαννακόπουλου, το οποίο θεωρώ και εγώ μεγάλο λάθος», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:
«Αλλά όταν 20.000 κόσμος σε κάθε παιχνίδι επί 10-15 φορές βρίζει τη συγχωρεμένη τη μάνα μου, δεν είδα να ασχοληθεί κανείς.
Όποιος έχει έρθει στο ΟΑΚΑ μπορεί να δει τι τραβάω και δεν έχω διαμαρτυρηθεί ποτέ. Εκτός και αν υπάρχει επιλεκτικότητα στο ποιους βρίζουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.