ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H μεγάλη παρέλαση της Εθνικής Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες (βίντεο)

Μετά από την βραδινή αποθέωση, οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έκαναν μια μεγάλη πορεία

H μεγάλη παρέλαση της Εθνικής Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες (βίντεο)

Μετά  την αποθέωση κατά την άφιξη οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Αργεντινής ξεκουράστηκαν και πριν από λίγη ώρα ξεκίνησαν την παρέλαση τους στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

Μετά από την βραδυνή (ώρα Αργεντινής) αποθέωση οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας με τον πρώτο και καλύτερο τον Λιονέλ Μέσι παρέλασαν στο Μπουένος Άιρες.

Εκατομμύρια κάτοικοι της πρωτεύουσας είχαν βγει στους δρόμους και περίμεναν τη στιγμή που θα περάσει το ανοιχτό λεωφορείο με τους παίκτες.

Στόχος ήταν το λεωφορείο να φτάσει στην πλατεία με τον Οβελίσκο αλλά δεν ήταν σίγουρο το πως θα πάει ως εκεί.

Οι πρωταθλητές κατανάλωσαν άφθονη μπύρα που λόγω της γιορτής επιτρέπεται. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντε Πολ ο οποίος ξεσήκωσε και τους άλλους!

Οι οπαδοί κατέκλυσαν τον αυτοκινητόδρομο της 25ης Μαϊου και δεν επέτρεπαν στο πούλμαν να προχωρήσει.

Στα εμβληματικά κτίρια της πρωτεύουσας υπάρχουν τεράστια λάβαρα στα χρώματα της χώρας και έχουν τα τρία αστέρια που συμβολίζουν τα ισάριθμα Μουντιάλ που έχει κατακτήσει η Εθνική Αργεντινής.

Πολλοί φαν έπαιζαν μπάλα στους δρόμους περιμένοντας την πομπή της Εθνικής ομάδας.

Το πούλμαν άλλαξε διαδρομή και δεν πέρασε από τη λεωφόρο Σαν Χουάν και 9ης Ιουλίου, με συνέπεια αρκετοί φίλαθλοι να τρέχουν για να φτάσουν στη λεωφόρο από την οποία θα περάσει εν τέλει το πούλμαν.

Στο πίσω μέρος του πούλμαν τοποθετήθηκαν τα 3 αστέρια για τα Μουντιάλ του 1978, του 1986 και του 2022.

Τον ουρανό πάνω από την κεντρική πλατεία του Μπουένος Άιρες «έσκιζαν» αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας της χώρας.

Σε όλη την πόλη υπάρχουν μόνο φανέλες με το Νο10 στην πλάτη οι οποίες είναι κυρίως του Μέσι αλλά και του Μαραντόνα.

Χιλιάδες λευκά και γαλάζια μπαλόνια αφέθηκαν στον αέρα της πρωτεύουσας και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον ουρανό.

Ελικόπτερα της αστυνομίας συγκέντρωσαν στοιχεία για να φτιαχτεί νέο δρομολόγιο για το πούλμαν προκειμένου να φτάσει κάποια στιγμή στον προορισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ole αναφέρει ότι στους δρόμους βγήκαν 4 εκατ. κάτοικοι του Μπουέινος Άιρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.