ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Εθνική μπάσκετ υποδέχεται τη Λετονία και ο Παναθηναϊκός τη Μπασκόνια – Πού θα δείτε τους αγώνες

Δείτε όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής (11/11)

Η Εθνική μπάσκετ υποδέχεται τη Λετονία και ο Παναθηναϊκός τη Μπασκόνια – Πού θα δείτε τους αγώνες

Η αναμονή τελείωσε για την Εθνική Ανδρών. Η Ελλάδα ρίχνεται σήμερα (11/11) ξανά στην μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, υποδεχόμενη την Λετονία (19:00, Novasports Prime) στα «Δύο Αοράκια».

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο για χάρη της Εθνικής, η οποία από τους διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες της EuroLeague αναμένεται να έχει στην διάθεσή της σε αυτό το παιχνίδι μόνο τον Μιχάλη Λούντζη του Ολυμπιακού.

Η 12αδα της Ελλάδας για το ματς με την Λετονία θα είναι η εξής:
PG: Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Μωραΐτης.
SG: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Όμηρος Νετζήπογλου
SF: Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
PF: Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης
C: Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας

Στους άλλους αγώνες του ομίλου, η Μεγάλη Βρετανία θα υποδεχθεί την Σερβία (21:00, Novasports Start) και η Τουρκία το Βέλγιο (20:00).

Λίγες ώρες μετά την Εθνική, θα ριχτεί στην μάχη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις και θα ψάξουν την δεύτερη νίκη τους στην διοργάνωση κόντρα στην φορμαρισμένη Μπασκόνια, που θα παραταχθεί χωρίς τον Ντάλτον Χομς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime)
Βαλένθια – Μονακό (22:00, Novasports 4)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.