Η FIBA ευχήθηκε στον… clutch Σπανούλη (βίντεο)

Ο Kill Bill κατάφερε να πανηγυρίσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Eurobasket

Η FIBA ευχήθηκε στον… clutch Σπανούλη (βίντεο)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει γενέθλια, αφού κλείνει τα 40 του χρόνια, έχοντας μια υπέρλαμπρη καριέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τόσο σε επίπεδο συλλόγων (σε Μαρούσι, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), όσο και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Kill Bill κατάφερε να πανηγυρίσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Eurobasket, ενώ πήρε το ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006, όταν έκανε ματσάρα στον ημιτελικό κόντρα στην Team USA, διαλύοντας τους Αμερικανούς του ΛεΜπρόν και του Καρμέλο.

Η FIBA δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον V-Span και έφτιαξε ένα όμορφο video με τα… όργια που έκανε κόντρα στην Team USA και την τρέλα του σπορτκάστερ στα καλάθια του να ξεχωρίζουν. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν είναι ο κορυφαίος clutch player Eυρωπαίος ever.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.