Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Η Μαρία Μενούνος θα είναι η πρέσβης της ΕΟΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028! – Συγκινήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα θεά

«Είμαι περήφανη που θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας» ανέφερε η ομογενής ηθοποιός και παρουσιάστρια

Η Μαρία Μενούνος θα είναι η πρέσβης της ΕΟΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028! – Συγκινήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα θεά

Η Μαρία Μενούνος είχε συνάντηση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον πρόεδρο, Ισίδωρο Κούβελο, όπου αποφασίστηκε η εκπροσώπηση από την Ελληνοαμερικανίδα, ενώ θα έχει και ενεργό ρόλο στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία που είναι κοντά μας και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που δέχτηκε την πρότασή μου. Η Μαρία είναι πραγματικά ένα πρόσωπο τόσο φωτεινό και θέλω να εστιάσω στο πόσο καλός άνθρωπος είναι.

Είναι Ελληνίδα της διασποράς που πραγματικά δοξάζει και αγαπά την πατρίδα της, θέλει να είναι κοντά της και αυτό μας δίνει περισσότερη χαρά και αισιοδοξία.

Θα είναι κοντά μας στην ΕΟΕ. Δέχτηκε να είναι πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στον δρόμο για το Λος Άντζελες», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Και συνέχισε: «Θα μας στηρίξει σε πάρα πολλές δράσεις που θα αναλάβει η ΕΟΕ και, βεβαίως, θέλω πρώτα να αναφέρω κάτι πολύ σπουδαίο.

Η Μαρία θα είναι Master of Ceremonies στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, και Μαρία, θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτό.

Θέλουμε η ελληνική ομογένεια να είναι κοντά στην ελληνική αποστολή στους Αγώνες, να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα, και η Μαρία είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό.

Επίσης, για την οικονομική στήριξη που επιζητεί η ΕΟΕ για την καλύτερη παρουσία της ελληνικής ομάδας».

Από την πλευρά της, η ομογενής ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε συγκινημένη: «Και εγώ, με τη σειρά μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόταση· είναι μεγάλη τιμή για μένα.

Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Θέλω να βοηθήσω τους αθλητές όσο μπορώ και να φέρουμε όλους τους Έλληνες της Αμερικής μαζί.

Όπου και αν είμαστε, να είμαστε ενωμένοι για να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την ομάδα να πάει καλά. Όταν φτάσει η ημέρα της Αφής στην Αρχαία Ολυμπία, ξέρω ότι θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θα κλαίω».

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΕΟΕ έκανε ένα συμβολικό δώρο στη Μαρία Μενούνος, το άγαλμα της θεάς Νίκης.

«Μαρία, σου έχουμε ετοιμάσει ένα δώρο με συμβολικό χαρακτήρα: το άγαλμα της Νίκης. Στη βάση του αναγράφεται η φράση “Πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το ΛΑ 2028”, ένας τίτλος που φέρεις με τιμή και περηφάνια.

Με αυτό εκφράζουμε τις ευχές και τις ελπίδες μας να πετάξει η ελληνική ομάδα ψηλά και, με τη δική σου έμπνευση, να τη συνοδεύσεις στο ταξίδι της», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.