Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που ανοίγει το γήπεδό της για το Ραμαζάνι

Κάλεσμα στους Μουσουλμάνους

Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που ανοίγει το γήπεδό της για το Ραμαζάνι

Το Ραμαζάνι συνήθως προκαλεί πονοκέφαλο στις ποδοσφαιρικές ομάδες αφού οι Μουσουλμάνοι παίκτες δεν τρώνε όσο και όπως πρέπει κατά τη διάρκειά του, αλλά στην Τσέλσι αποφάσισαν να συμμετέχουν φέτος σε αυτή τη θρησκευτική γιορτή, ανακοινώνοντας ότι θα φιλοξενήσει ανοιχτό ιφτάρ στις 26 του μήνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Οι Λονδρέζοι θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα ανοίξει το γήπεδό της για κάτι τέτοιο, με την ανακοίνωση να έρχεται μέσω ενός βίντεο στα social media, στο οποίο εμφανίζονται δύο παίκτες της και συγκεκριμένα οι Ουέσλεϊ Φοφανά και Καλιντού Κουλιμπαλί, οι οποίοι είναι Μουσουλμάνοι.

«Το Ραμαζάνι δεν είναι ένα αυστηρό πράγμα, το βράδυ όλοι είναι χαρούμενοι που είναι μαζί και όλοι είναι χαρούμενοι που τρώνε μαζί. Μπορεί να είναι μια μεγάλη κοινότητα, και αυτό είναι το όμορφο μέρος του Ραμαζανιού», είπε σχετικά ο Κουλιμπαλί, με τον Φοφανά, από την πλευρά του, να τονίζει πως «στο Ραμαζάνι πρέπει να είσαι με τους φίλους σου. Έχω φίλους μη μουσουλμάνους, αλλά αυτοί έρχονται και τρώνε και κάθονται μαζί μου. Μένουμε μαζί και αυτό είναι το όμορφο πράγμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.