Ιαπωνία: Αναβάτης έπεσε από το άλογο του αλλά αυτό βγήκε… πρώτο και χωρίς αυτόν (βίντεο)

Το άλογο με το Νο5 πέρασε πρώτο τη γραμμή του τερματισμού στην ιπποδρομία Tokay Stakes 2023

Ιαπωνία: Αναβάτης έπεσε από το άλογο του αλλά αυτό βγήκε… πρώτο και χωρίς αυτόν (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ιππόδρομο της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα σε αγώνες ιπποδρόμου στη Ναγκόγια ένα άλογο κατάφερε να τερματίσει πρώτο στην κούρσα του… παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης του έπεσε λίγο μετά την εκκίνηση.

Το άλογο με το Νο5 που ακούει στο όνομα Vanyar, πέρασε πρώτο τη γραμμή του τερματισμού στην ιπποδρομία Tokay Stakes 2023.

Βέβαια, αποκλείστηκε, καθώς «έχασε» τον αναβάτη του, ωστόσο αυτό δεν κλέβει κάτι από τη δόξα του.

Το απίθανο σκηνικό έγινε στις 22 Ιανουαρίου. Ήταν η πρώτη χωμάτινη κούρσα της χρονιάς. Εκεί ο αναβάτης του Vanyar έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Το φαινόμενο είναι συχνό και σχεδόν πάντα το άλογο απλώς βγαίνει εκτός πορείας και φεύγει μόνο του από τον ιππόδρομο. Όχι όμως αυτήν τη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το… ορφανό από αναβάτη άλογο αρχικά έμεινε πίσω, αλλά όσο η κούρσα προχωρούσε τόσο κέρδιζε έδαφος. Μάλιστα, στο τέλος τα έδωσε όλα και τελικά πέρασε πρώτο τη γραμμή του τερματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.