ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: Νεαρός παλαιστής δεν άντεξε την ήττα του και έριξε γροθιά στο πρόσωπο στον αντίπαλό του (βίντεο)

Το αστυνομικό τμήμα του Oak Park φέρεται τώρα να ερευνά το περιστατικό

ΗΠΑ: Νεαρός παλαιστής δεν άντεξε την ήττα του και έριξε γροθιά στο πρόσωπο στον αντίπαλό του (βίντεο)

«Βαριά» έπεσε η ήττα για έναν αθλητή πάλης που μετά το πέρας του αγώνας έριξε γροθιά στο πρόσωπο στον αντίπαλό του.

Το περιστατικό συνέβη στο Oak Park του Ιλινόις, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για την τρίτη θέση, στην κατηγορία 56-58 κιλών, σύμφωνα με το TMZ Sports.

Η στιγμή που ρίχνει γροθιά στον αντίπαλό του

Ο Cooper Corder, που εκπροσωπούσε την SPAR Academy και φορούσε πορτοκαλί μπλούζα, βγήκε νικητής απέναντι στον Hafid Alicea, του Maine West High School. Ο τελειόφοιτος μαθητής κέρδισε με σκορ 14-2.

Καθώς ήταν έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον Alicea, ο οποίος φοράει μπλε, μετά την λήξη του αγώνα, ο αντίπαλός του, του έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως παρευρισκόμενοι για να βοηθήσουν τον αθλητή, ενώ γονείς και παιδιά που παρακολουθούσαν τους αγώνες κοιτούσαν σοκαρισμένοι αυτό που μόλις είχε συμβεί.


Πώς είναι ο νεαρός παλαιστής

Όσο για τα τραύματα, ο θύτης έσπασε την μύτη του αντιπάλου του και οι γονείς του άσκησαν δίωξη εναντίον του για επίθεση.

«Κάνει το καλύτερο δυνατό στην κατάστασή του και έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις» δήλωσε ο ιδρυτής της ακαδημίας Spar, Justin Pearch, στο TMZ Sports. «Όπως ίσως γνωρίζετε, οι αγώνες πάλης μπορεί να γίνουν θερμοί, αλλά τίποτα από όσα προηγήθηκαν της γροθιάς δεν θα έδινε αφορμή για τόσο κακή λήψη αποφάσεων εκ μέρους του αντιπάλου. Δεν είναι ανεκτό στο άθλημά μας και η Spar Wrestling δεν θα συγχωρήσει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά».

Το αστυνομικό τμήμα του Oak Park φέρεται τώρα να ερευνά το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.