ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά 18χρονος πρωτοετής ποδοσφαιριστής – Συνεχίζονται οι αιφνίδιες απώλειες νέων ανθρώπων

Η επίσημη αιτία θανάτου εκκρεμεί

ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά 18χρονος πρωτοετής ποδοσφαιριστής – Συνεχίζονται οι αιφνίδιες απώλειες νέων ανθρώπων

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος νέου ανθρώπου καταγράφηκε, με αποτέλεσμα η μακρά λίστα να αυξάνεται διαρκώς.

Ο λόγος γίνεται για τον Avery Gilbert, πρωτοετή φοιτητή του Trinity International University, ο οποίος πέθανε απροσδόκητα την Τετάρτη μετά από ιατρική κατάσταση που προκλήθηκε από αλλεργία.

Ο Gilbert είχε καταρρεύσει και δεν ανταποκρινόταν, δεν ανέπνεε, είπε ο Perrin.

Οι παραϊατρικοί έφτασαν γρήγορα και χορήγησαν CPR και άλλα μέτρα σωτηρίας πριν μεταφέρουν τον Gilbert στο νοσοκομείο Highland Park.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός του γύρω στη 1:30 μ.μ. την Τετάρτη.

Η επίσημη αιτία θανάτου εκκρεμεί, αλλά το περιστατικό πιστεύεται ότι προκλήθηκε από μια προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση που προκλήθηκε από ένα αλλεργιογόνο, δήλωσαν η οικογένειά του και ο Perrin.

Ο Gilbert ήταν από τη Lake Villa και απόφοιτος του 2022 από το Grayslake North High School.

Ήταν γνωστός για την «ενέργεια, τη γενναιοδωρία και τη χαρά του».

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην πανεπιστημιούπολη, ο Gilbert ήταν «όλα μέσα» και έτοιμος να συμμετάσχει στην κοινοτική ζωή και να είναι ο «καλύτερος φίλος» που θα μπορούσε να είναι, είπε ο Perrin.

Η μητέρα του είπε στο Lake and McHenry County Scanner ότι ο γιος της, ο οποίος υιοθετήθηκε, «ήταν ένα καταπληκτικό παιδί» και ένας επίτιμος μαθητής.

Ο Γκίλμπερτ, που ήταν 18 ετών, είχε κερδίσει υποτροφίες ποδοσφαίρου για να πάει στο κολέγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του είπε ότι άφησε τον Gilbert και τον άλλο γιο της στην ποδοσφαιρική κατασκήνωση την περασμένη Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.