ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινά ΜΜΕ για Μπόρις Κλέιμαν: «Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης»

Ο ποδοσφαιριστής είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του

Ισραηλινά ΜΜΕ για Μπόρις Κλέιμαν: «Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης»

Σύμφωνα με ΜΜΕ στο Ισραήλ «οι κατηγορίες για βιασμό μια 17χρονης κατά του Μπόρις Κλέιμαν, αποσύρθηκαν καθώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έγινε βγήκαν την Παρασκευή (30/6) και είναι αρνητικά».

Θυμίζουμε πως ο τερματοφύλακας του Βόλου, εκείνο το διάστημα, είχε συλληφθεί με την κατηγορία βιασμού ενός 17χρονου κοριτσιού σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ κατηγορήθηκε πως είχε χρησιμοποιήσει και ναρκωτικές ουσίες.

Ο Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του, τονίζοντας πως είναι αθώος. Το τεστ DNA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδειξε πως δεν υπήρξε επαφή, ενώ ο δικηγόρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Γιάνιν Σέγκεφ, ανέφερε πως βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού δεν έδειξε κάποια επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το τεστ για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ήταν επίσης αρνητικό, ενώ υποστηρίζει πως η οικογένεια του κοριτσιού υπέγραψε έγγραφο με το οποίο συναινεί στο κλείσιμο της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.