ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο του ΝΒΑ για την τεράστια καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ

Δείτε το συγκινητικό βίντεο του ΝΒΑ για την τεράστια καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ

Με ένα συγκινητικό αφιέρωμα διάρκειας τεσσάρων λεπτών αποχαιρέτισε τον αδικοχαμένο, Κόμπι Μπράιαντ, το ΝΒΑ. Σε αυτό παρουσιάζονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του «Black Mamba», ενώ παράλληλα υπάρχει αφήγηση των κυριότερων βιογραφικών του στοιχείων. Συγκεκριμένα ακούγονται τα εξής:

«Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν έφηβος όταν μπήκε στην σκηνή του ΝΒΑ και δεν είχε αμφιβολία πως είναι έτοιμος. Είχε το κίνητρο, την ικανότητα να διαπρέψει και ένα μεγάλο χαμόγελο. Και ο κόσμος ξεκίνησε να βλέπει ότι μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Θα γινόταν μπασκετικό ταίρι του Σακίλ Ο’ Νιλ, ανεβάζοντας το επίπεδο του παιχνιδιού του την κατάλληλη στιγμή. Μαζί πήραν τρία πρωταθλήματα. Ο Κόμπε δεν είχε σταματήσει εκεί όμως. Στα χρόνια που ακολούθησαν πήγε σε άλλο επίπεδο πνευματικής και αγωνιστικής κυριαρχίας. Ο “Mamba” γεννήθηκε. Και η ικανότητά του στο σκοράρισμα αιχμαλώτισε τη λίγκα. Ήξερε ότι έχει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

Και το απόλυτο μεγαλείο αποτυπώνεται στο πώς ανεβάζεις τους γύρω σου. Αγκάλιασε το ρόλο του ηγέτη και το αποτέλεσμα ήταν η επιστροφή των Λος Άντζελες Λέικες στη δόξα. Η ικανότητα του Κόμπε να εμπνέει δεν περιορίστηκε μόνο στο ΝΒΑ. Ήταν κινητήριος μοχλός στην Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, όταν επέστρεψε στην κορυφή. Επανέλαβε το ίδιο το 2012. Αγαπητός από τους φιλάθλους παγκοσμίως, ο Κόμπε Μπράιαντ πήγε το παιχνίδι σε άλλο level. Συνδύασε την τελειότητα, τα κατορθώματα και τις φιλοδοξίες. Και όταν ήρθε η ώρα να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Κόμπε κρατούσε για το τέλος μια από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις του. Όταν πια άφησε το μπάσκετ πίσω του, κατάλαβε ότι το κυνήγι της τελειότητας με τον τρόπο που το έκανε ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο».

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/NBA/status/1222183949599936512

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.