ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι κριτικές για το «Last Dance»: «Ο Μάικλ Τζόρνταν εξέθεσε τους συμπαίκτες του»

Συνεχίζονται οι κριτικές για το «Last Dance»: «Ο Μάικλ Τζόρνταν εξέθεσε τους συμπαίκτες του»

Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε για το «Last Dance» και τον Μάικλ Τζόρνταν, σχολιάζοντας τον τρόπο που συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του στους Σικάγο Μπουλς.

Ο παλαίμαχος σέντερ των Σέλτικς και των Καβαλίερς τόνισε πως ο Air εξέθετε τους συμπαίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε πως το ντοκιμαντέρ που σάρωσε στην τηλεθέαση έκανε μεγάλο κακό στον Σκότι Πίπεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μάικλ εξέθεσε τους συμπαίκτες του και έσπασε κάθε κώδικα που υπάρχει. Αυτά που έλεγε για τον Σκοτ Μπαρέλ, ότι ήταν κάθε βράδυ στα κλαμπ… Ή όσα είπε για τον Χόρας Γκραντ και την ομάδα των Μπουλς που έκανε κοκαΐνη εκτός από τον ίδιο. Επίσης το Last Dance έκανε κακό στον Πίπεν, ο κόσμος νομίζει πως ήταν κανένας εγωιστής. Το ντοκιμαντέρ έγινε, όπως φαίνεται, για να επαινέσει τον Μάικ, αλλά δεν θα έπρεπε να κάνεις ζημιά στους άλλους για να δείξεις το μεγαλείο σου», ανέφερε ο παλαίμαχος σέντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.