Συγκλονίζουν τα λόγια του Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μιλώντας μίλησε για το περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού με την κατάρρευσή του, γεγονός που στιγμάτισε το Euro 2020.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ βγήκε τεράστιος νικητής από τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή μετά το καρδιακό επεισόδιο και την ανακοπή στο Euro του περασμένου καλοκαιριού, στην πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στην Ισλανδία.

Τα κατάφερε, ξύπνησε με την ταχύτατη παρέμβαση των γιατρών και την παρουσία απνιδιωτή στο γήπεδο, συνήλθε κι όταν πήρε απόφαση να επιστρέψει στο γήπεδο, το έκανε και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο, παίζοντας στην Premier League.

«Άργησα πολύ να καταλάβω τι είχε συμβεί και να το αναλύσω μέσα μου. Έβλεπα την σύγχυση και την ανησυχία της οικογένειάς μου, της συντρόφου μου, των φίλων μου και άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί, όμως, μου πήρε αρκετές μέρες, ακόμα και μετά το νοσοκομείο, για να το σκεφτώ πλήρως. Ακόμα και τώρα όταν επιστρέφουν οι σκέψεις στο μυαλό μου, λέω “ευτυχώς ζω ακόμα…”» ανέφερε ο Έρικσεν σε συνέντευξή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!