ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καναδάς: 19χρονος αρχηγός του χόκεϋ πέθανε ξαφνικά εν μέσω αγώνα (φώτο)

Άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος preseason

Καναδάς: 19χρονος αρχηγός του χόκεϋ πέθανε ξαφνικά εν μέσω αγώνα (φώτο)

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στον Καναδά με έναν 19χρονο αρχηγό του χόκεϋ να αφήνει την τελευταία του πνοή στην μέση του αγώνα.

Μάλιστα, πολλοί στο διαδίκτυο σκέφτονται εάν η εντολή εμβολίου της λίγκας έπαιξε κάποιο ρόλο.

Σύμφωνα με την Canadian Broadcasting Corporation, ο 19χρονος Eli Palfreyman, αρχηγός των Ayr Centennials του Greater Ontario Junior Hockey League, πέθανε ξαφνικά κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος preseason.

Ο αντιπρόεδρος της Centennials, Brian Shantz, απάντησε στην τραγωδία λέγοντας ότι η ομάδα είναι «κατεστραμμένη» και ζήτησε «προσευχές και υποστήριξη για την οικογένεια του Eli και κάθε παίκτη μας».

Σύμφωνα με την έκθεση του θανάτου του νεαρού παίκτη, ήταν στο διάλειμμα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης περιόδου του αγώνα όταν ο Palfreyman κατέρρευσε στα αποδυτήρια, ωθώντας τους γύρω του να πηδήξουν και να δώσουν άμεση ιατρική βοήθεια.

Δυστυχώς όμως ο νεαρός άνδρας έφυγε από την ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.