Κάνει θραύση στο OnlyFans: Η Μαντλίν Ράιτ «κρέμασε τα παπούτσια» ποδοσφαίρου και έγινε… πορνοστάρ (φώτο-βίντεο)

«Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις»

Κάνει θραύση στο OnlyFans: Η Μαντλίν Ράιτ «κρέμασε τα παπούτσια» ποδοσφαίρου και έγινε… πορνοστάρ (φώτο-βίντεο)

Η νεαρή Μαντλίν Ράιτ από τη Βρετανία, το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε αρκετά, μετά την άρον άρον απομάκρυνσή της από την ομάδα που αγωνιζόταν, και συγκεκριμένα την Τσάρλτον Αθλέτικ.

Αφορμή υπήρξαν κάποια προκλητικά βίντεο που πόσταρε στο Snapchat.

Σε ένα από αυτά, φαινόταν να βρίσκεται σε ένα πάρτι με άλλους καλεσμένους και να εισπνέει «αέριο του γέλιου» , ενώ σε άλλο την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce, έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι.

Τα βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και στον σύλλογο προκλήθηκε σάλος. Σε ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας» και η παίκτρια έχασε τη θέση της από το ρόστερ.

Ωστόσο, η 22χρονη δεν τα έβαψε μαύρα. Μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια της αλλά βρήκε δουλειά στη βιομηχανία του πορνό. Έγινε δηλαδή πορνοστάρ.

Μάλιστα, άνοιξε και σχετικό προφίλ στο OnlyFans, την πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, και από τότε γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Στην περιγραφή του προφίλ της στο OnlyFans, αναφέρει: «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις». Για κάθε εγγραφή πρέπει κανείς να καταβάλλει 36 ευρώ τον μήνα.

«Μπορώ να κάνω πλέον, ό,τι θέλω. Είναι η δική μου επιχείρηση. Έχω τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν φανταζόμουν ποτέ. Κάποια στιγμή ξέρω ότι θα σταματήσω, όμως πρώτα έχω σκοπό να χτίσω την αυτοκρατορία μου», δηλώνει η ίδια για την απόφασή της να ασχοληθεί με το πορνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.