ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες οι αγώνες Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι

Αντίθετα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική του Europa League θα γίνει χωρίς οπαδούς

κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες οι αγώνες Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι

«Λουκέτο» για δυο μήνες ανακοίνωσε η κυβέρνηση στις κερκίδες όλων των αγώνων της Super League 1, ωστόσο τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι για το Conference League, φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά με οπαδούς στις εξέδρες.

Με βάση όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στην Ελλάδα, δεν προκύπτει ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι για το Conference League, τα οποία και είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε συγκεκριμένα, ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική του Europa League, την ίδια ημέρα, θα γίνει χωρίς οπαδούς των Πειραιωτών και ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν “μάχη” για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024 μέσα από το Coference League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.