
Ένας πραγματικά σοκαριστικός τραυματισμός σημειώθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου πρώτης κατηγορίας στην Κολομβία και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα Μιγιονάριος – Ντεπορτίβο Κάλι, ο οποίος έληξε 3-3.
Ο αμυντικός των Μιγιονάριος, Αντρές Γιινιάς, υπέστη σοβαρό τραυματισμό έπειτα από σύγκρουση με τον Ουρουγουανό Φερνάντο Μιμπακάς.
Να σημειωθεί ότι η φάση συνέβη σε αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα ολισθηρό λόγω βροχής.
Ο Μιμπακάς έχασε την ισορροπία του και, άθελά του, έπεσε πάνω στον αντίπαλό του, προκαλώντας μια τρομακτική στρέβλωση στο αριστερό πόδι του Γιινιάς.
Δείτε το βίντεο:
🔵😱 Imágenes sensibles. Andrés Llinás sufrió una fuerte lesión contra Deportivo Cali. Le deseamos la mejor recuperación al defensor de Millonarios.#LALIGAxWIN pic.twitter.com/1DykaXdtsk
— Win Sports (@WinSportsTV) August 9, 2025
Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή εκτός γηπέδου.
Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Μπογκοτά δεν έχει εκδώσει επίσημη ιατρική ανακοίνωση σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασης ή τον χρόνο αποθεραπείας του αμυντικού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.