ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφυγε για τα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν τη νίκη κόντρα στην Ελβετία

Αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφυγε για τα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν τη νίκη κόντρα στην Ελβετία

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε η Πορτογαλία επί της Ελβετίας, καθώς επικράτησε 6-1 και συνεχίζει στους “8” του Μουντιάλ 2022. 

Οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισαν αρχικά στο γήπεδο την πρόκριση στην επόμενη φάση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί για τα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του είχαν στήσει το δικό τους πάρτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι συμπαίκτες του συνέχισαν να πανηγυρίζουν την εκπληκτική τους εμφάνιση. Αν και η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, όπως θα διαπιστωθεί παρακάτω.

Σε ένα βίντεο από το στάδιο Lusail, όπου δημοσίευσε δημοσιογράφος στο Twitter, οι Πορτογάλοι παίκτες φαίνονται να χειροκροτούν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς απολαμβάνουν την αποθέωση των οπαδών τους μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο φαίνεται εκ πρώτης όψεως να απομακρύνεται γρήγορα από το «μπούγιο», ανταποδίδοντας το χειροκρότημα στο κόσμο, την ώρα που περπατούσε προς τη φυσούνα του γηπέδου.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας πήρε μόνος του το δρόμο για τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, αφού του έδωσε την άδειο ο προπονητής της «Selecção das Quinas», Φερνάντο Σάντος.

Tο υποτιθέμενο «ρήγμα», με τον προπονητή του, ήρθε όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβρισε κατά τη διάρκεια της αλλαγής του με τη Νότια Κορέα, κάτι που τον άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας στο χθεσινό ματς με την Ελβετία, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 74′. Ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα ήταν το «πυροβόλο» Γκονσάλο Ράμος, που σημείωσε χατ-τρικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και κάτι τέτοιο περί ρήγματος, φαίνεται πως δεν υφίσταται και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρισαν στο διαδικτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.