ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Αυγενάκης: «Έχει ωριμάσει η συζήτηση ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και το ΣΕΦ» – «Να βοηθήσουμε το μπάσκετ»

Τι είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Λ.Αυγενάκης: «Έχει ωριμάσει η συζήτηση ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και το ΣΕΦ» – «Να βοηθήσουμε το μπάσκετ»

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και το ΣΕΦ, όπως ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης, στην ομιλία του στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ, ενόψει της έναρξης των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε πως έχουν ωριμάσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ τόνισε πως η πολιτεία έχει τη διάθεση και την πρόθεση να βοηθήσει όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού:

«Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μια εκτίναξη το μπάσκετ. Έχει κάνει μια καθίζηση το ποδόσφαιρο και μια εκτίναξη το μπάσκετ. Σημαίνει ότι το μπάσκετ ξαναμπαίνει στα σπίτια των Ελλήνων, ειδικά η νέα γενιά έρχεται πιο κοντά στις διοργανώσεις του. Είναι σημαντικό ότι στην τετράδα έχουμε δυο κορυφαίες ομάδες και δυο ομάδες από την περιφέρεια. Η συνεργασία μας είναι στενή και διαρκής, δουλεύουμε καθαρά και πάνω από το τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μηχανισμός στήριξης μέσω της φορολόγησης του στοιχήματος έχει συσταθεί και λειτουργήσει με πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημα. Τον επόμενο μήνα θα γίνει εκκαθάριση και εφόσον υπάρχουν υπόλοιπα χρημάτων, θα καταθέτουν. Σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, υπάρχει μια άλλη παιδεία και κουλτούρα. Έχουν ήδη παραχωρηθεί εγκαταστάσεις. Στην ΚΑΕ ΑΕΚ τα Λιόσια, πρόσφατα περάσαμε και νομοθετικά, το ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Έχει ήδη ωριμάσει η συζήτηση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα του γηπέδου στο ΣΕΦ. Να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες, όλα τα αθλήματα. Έχουμε όλη τη διάθεση, μάτια και μυαλό ανοικτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.