Λ.Αυγενάκης: «Το ΟΑΚΑ ξαναβρίσκει την λάμψη του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τι ανέφερε σε ανάρτηση του για το Ολυμπιακό Στάδιο

Λ.Αυγενάκης: «Το ΟΑΚΑ ξαναβρίσκει την λάμψη του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

«Το Ολυμπιακό Στάδιο, το αθλητικό τοπόσημο της χώρας μας, ξαναβρίσκει τη λάμψη και τον ζωτικό του ρόλο για την αθλητική οικογένεια και την ελληνική κοινωνία, έπειτα από τις παγκόσμιες στιγμές δόξας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το Ολυμπιακό Στάδιο, το αθλητικό τοπόσημο της χώρας μας, ξαναβρίσκει τη λάμψη και τον ζωτικό του ρόλο για την αθλητική οικογένεια και την ελληνική κοινωνία, έπειτα από τις παγκόσμιες στιγμές δόξας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004

Παραλάβαμε τη “ναυαρχίδα” των αθλητικών υποδομών της χώρας μας ως ένα αθλητικό κέντρο που είχε εγκαταλειφθεί, είχε μαραζώσει και είχε απαξιωθεί.

Tην μετατρέπουμε σε πολυχώρο που συνδυάζει αρμονικά την άθληση και την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, σε αθλητικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και τουριστικό προορισμό.

Όπως ανακοινώσαμε μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το OAKA Athens Olympic Complex αλλάζει:

Το εντάξαμε στο Ταμείο Ανάκαμψης για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του (συντήρηση στεγών Καλατράβα, ενεργειακή αναβάθμιση κ.ά.).

Ολοκληρώνουμε το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού στίβου με νέες πισίνες, καθιστώντας το από τα κορυφαία της Ευρώπης

Αξιοποιούμε το Ολυμπιακό Κέντρο Τένις

Παραχωρούμε το Κλειστό της Καλαθοσφαίρισης στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς ωφέλεια όλου του μπάσκετ

Θα κατασκευάσουμε άμεσα, εντός ενός έτους, νέο Κλειστό Γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων για την Ξιφασκία, το Χάντμπολ, το Τσιρλίντνγκ και τη Γυμναστική.

Και μεθαύριο Τρίτη υπογράφουμε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων

(ταρτάν), προϋπολογισμού σχεδόν 6 εκατ., για τον Κεντρικό Στίβο, τα Κ1 και Κ2 και το Προπονητήριο του Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων.

Το ΟΑΚΑ αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει, ο αθλητισμός μας αναπτύσσεται»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.