ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Μέσι: Τους πέρασε σαν σταματημένους και μάλιστα ο τελευταίος του τραβούσε συνεχώς τη φανέλα, αλλά σκόραρε

Απίθανη φάση από τον 35χρονο Αργεντινό στο φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία στο Πεκίνο

Λ.Μέσι: Τους πέρασε σαν σταματημένους και μάλιστα ο τελευταίος του τραβούσε συνεχώς τη φανέλα, αλλά σκόραρε

Δεν πέτυχε μόνο το πιο γρήγορο γκολ της καριέρας του στο Πεκίνο απέναντι στην Αυστραλία αλλά πρόσφερε στους Κινέζους (και όχι μόνο) και μια φάση σπάνιας ποδοσδαιρικής ομορφιάς. 

Ο Λιονέλ Μέσι στο 81′ του φιλικού αγώνα πήρε τη μπάλα από το κέντρο και ντρίπλαρε τρεις παίκτες σε πέντε μέτρα!

Τους πέρασε σαν σταματημένους και μάλιστα ο τελευταίος του τραβούσε συνεχώς τη φανέλα αλλά δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.

Ο 35χρονος σταρ συνέχισε έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή και έβγαλε και σπουδαία πάσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.