ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

L.Messi: Αρνήθηκε να ανταλλάξει φανέλα με παίκτη του Καναδά

Οι παίκτες που πλησίασαν τον L.Messi ήταν αρκετοί όμως εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει την φανέλα του

L.Messi: Αρνήθηκε να ανταλλάξει φανέλα με παίκτη του Καναδά

Ο L.Messi  το έκανε αυτό επειδή είχε ήδη συνεννοηθεί προτού λήξει το παιχνίδι να την δώσει σ’ έναν άλλον παίκτη των αντιπάλων που έδρασε γρηγορότερα και πρόλαβε τους συμπαίκτες του.

Όταν αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι απέναντι σε μία ομάδα, τα δύο πιο βασικά θέματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας είναι πρώτον το πως θα τον σταματήσουν και δεύτερον το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα πάρει την φανέλα του.

Αφού, λοιπόν, οι Καναδοί χθες δεν μπόρεσαν να κάνουν το πρώτο και είδαν την Αργεντινή να επικρατεί της ομάδας τους με 2-0 και να παίρνει εκείνη την πρόκριση στον τελικό, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ μάλιστα να σκοράρει για το 2-0, συγκέντρωσαν τις προσπάθειές τους μετά την λήξη του αγώνα στο να πάρουν την φανέλα του.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες της εθνικής ομάδας από την βόρεια Αμερική που πλησίασαν τον «Λίο», όμως εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει την φανέλα του.

Αυτό δεν το έκανε επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή είχε ήδη συννενοηθεί προτού λήξει το παιχνίδι να την δώσει σ’ έναν άλλον παίκτη των αντιπάλων, που έδρασε γρηγορότερα και πρόλαβε τους συμπαίκτες του.

Αυτός ήταν ο Ντέρεκ Κορνέλιους.

Ο 26χρονος μέσος, που πέρασε από την χώρα μας και τον Παναιτωλικό για ενάμιση χρόνο (Ιουλ. 2021 – Δεκ. 2022), πλησίασε τελικά τον Μέσι στο φινάλε του αγώνα και πήρε το σημαντικό αυτό κειμήλιο, όντας ο μεγάλος «νικητής» της βραδιάς στον τομέα αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.