ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λεμπρόν Τζέιμς: Κάθισε δίπλα σε 12χρονη φαν του σε αγώνα της ομάδας του και η αντίδρασή της έγινε viral (βίντεο)

Έκπληκτη κάλυψε το στόμα της με τα χέρια για να κρύψει το σοκ

Λεμπρόν Τζέιμς: Κάθισε δίπλα σε 12χρονη φαν του σε αγώνα της ομάδας του και η αντίδρασή της έγινε viral (βίντεο)

Από τις θέσεις των θεατών παρακολούθησε ο Λεμπρόν Τζέιμς τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, των Λος Άντζελες Λέικερς, και μία 12χρονη φαν του αδυνατούσε να πιστέψει ότι ήταν δίπλα του. 

Ο σταρ του NBA, που έγραψε ιστορία ως ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της λίγκας, πήγε στη θέση του για τον αγώνα κατά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, και ακριβώς δίπλα του καθόταν η Γκάια.

Γύρισε, τον είδε και, έκπληκτη, κάλυψε το στόμα της με τα χέρια, για να κρύψει το σοκ. Ο αδελφός της τραβούσε φωτογραφίες, αλλά εκείνη αδυνατούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Η στιγμή κατεγράφη από τις κάμερες του γηπέδου και το βίντεο έχει γίνει viral.

Το παιδί δεν κατάλαβε εξ αρχής ποιος ήταν. «Όταν έκατσε εκεί, δεν είμαι τόσο ψηλή όσο εκείνος, άρα είδα μόνο τα παπούτσια του», είπε η 12χρονη σε δημοσιογράφο του ESPN.

«Μετά κοίταξα πάνω και είδα τον Λεμπρόν Τζέιμς και αυτό που πέρασε απ΄το μυαλό μου ήταν: “Θεέ μου, ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ κάθεται δίπλα μου”. Φρίκαρα εντελώς, σκεφτόμουν: “Θεέ μου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου”».

«Ζητούσα τα εισιτήρια πάνω από τρεις μήνες. Ήμουν ενθουσιασμένη και ήλπιζα πως ο Λεμπρόν θα σπάσει το ρεκόρ» είπε, αναφορικά με τη σημαντικότατη επιτυχία του μπασκετμπολίστα, που κατέρριψε το ρεκόρ του Αμπνούλ-Καρίμ Τζαμπάρ.

«Και όταν το έσπασε, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ερχόμουν σε αυτό τον αγώνα. Όταν άκουσα ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι, στεναχωρήθηκα. Δεν ήξερα αν θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον αγώνα ή όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τετ-α-τετ μαζί του και οι Λέικερς δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.