ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λευτέρης Πετρούνιας: Τραυματίστηκε στη πτώση που τον άφησε εκτός τελικού – Το μήνυμά του

Δείτε την ανάρτηση του στo Instagram

Λευτέρης Πετρούνιας: Τραυματίστηκε στη πτώση που τον άφησε εκτός τελικού – Το μήνυμά του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο.

Ο θρύλος της γυμναστικής, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη είχε μια εξαιρετική προσπάθεια στον προκριματικό γύρο, η οποία θα του κλείδωσε πιθανότατα την πρωτιά, αλλά κατά την έξοδό του είχε πτώση.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει εκτός τελικού, ωστόσο πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μέσω του οποίου θα διεκδικήσει κι ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Πετρούνιας αποκάλυψε πως υπέστη κι έναν ελαφρύ τραυματισμό στη μέση, από τη πτώση, η οποία ήταν η πρώτη της τεράστιας καριέρας του.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια:

«Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου.

Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις.

Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.