ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες της την βγάζουν «στο σφυρί»

Η FSG έχει εξετάσει ευκαιρίες στο παρελθόν για να πουλήσει το κλαμπ αλλά ποτέ δεν προχώρησε

Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες της την βγάζουν «στο σφυρί»

H εταιρεία Fenway Sports Group (FSG) έθεσε τη Λίβερπουλ προς πώληση και μάλιστα, για τους ενδιαφερόμενους έχει ετοιμαστεί μια πλήρης παρουσίαση των οικονομικών της.

Η FSG έχει εξετάσει ευκαιρίες στο παρελθόν για να πουλήσει το κλαμπ, αλλά ποτέ δεν προχώρησε.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα γίνει συμφωνία ή όχι, αλλά η FSG προσκαλεί προσφορές.

Η Goldman Sachs και η Morgan Stanley έχουν προσληφθεί για να συνδράμουν στη διαδικασία. Μια δήλωση της FSG, στην οποία ανήκουν και οι Boston Red Sox, προς το «The Athletic» αναφέρει τα εξής:

«Υπήρξαν αρκετές πρόσφατες αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές ιδιοκτησίας σε συλλόγους της EPL και αναπόφευκτα μας ρωτούν τακτικά για την ιδιοκτησία της Fenway Sports Group στη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει λάβει συχνά εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τρίτους που επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι υπό τους σωστούς όρους και προϋποθέσεις θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο νέων μετόχων, εάν αυτό ήταν προς το συμφέρον της Λίβερπουλ ως σύλλογο. 

Η FSG παραμένει πλήρως προσηλωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Ο όμιλος είναι ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2010, όταν αγόρασε τον σύλλογο από τους George Gillett Jr. και Tom Hicks.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Λίβερπουλ διόρισε τον Γιούργκεν Κλοπ ως προπονητή.

Κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στην Premier League την περίοδο 2019-20, που ήταν και το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατέκτησαν επίσης το FA Cup, το Carabao Cup και το Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.