ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου – Α.Ντρισμπιώτη: Δείτε πόσα χρήματα θα πάρουν για τα μετάλλιά τους

Δείτε αναλυτικά τα ποσά

Μ.Τεντόγλου – Α.Ντρισμπιώτη: Δείτε πόσα χρήματα θα πάρουν για τα μετάλλιά τους

Λεφτά απ’ την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου θα λάβουν ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος και κάτοχος χρυσού μεταλλίου, Μίλτος Τέντογλου και η χάλκινη στα 35χλμ βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρυσό του Τεντόγλου θα του αποφέρει 64.772 ευρώ. Όσο για το χάλκινο της Ντρισμπιώτη, θα της δώσει 20.356 ευρώ.

Αν κάποιος αθλητής κατέρριπτε παγκόσμιο ρεκόρ, τότε θα έπαιρνε 92.531 ευρώ. Συγκεκριμένα τα ποσά για τους πρώτου 8 των τελικών, είναι τα εξής:

1η θέση: 64.772 ευρώ

2η θέση: 32.386 ευρώ

3η θέση: 20.356 ευρώ

4η θέση: 14.805 ευρώ

5η θέση: 10.178 ευρώ

6η θέση: 6.477 ευρώ

7η θέση: 5.551 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

8η θέση: 4.626 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.