ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τεντόγλου: Δείτε τι έγραψε ο δημιουργός του «One Piece» για τον Έλληνα πρωταθλητή

Δείτε την ανάρτηση του Εϊτσίρο Όντα

Μ.Τεντόγλου: Δείτε τι έγραψε ο δημιουργός του «One Piece» για τον Έλληνα πρωταθλητή

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου, καθώς με άλμα 8,52 αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και καλός μουσικός ενώ λατρεύει τα κόμικ και τα κινούμενα σχέδια!

Πριν από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο είχε μιμηθεί την πόζα από το αγαπημένο του anime «One Piece» και το ίδιο έκανε και πριν από τον τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.  Συγκεκριμένα στην διάρκεια της παρουσίασης του έκανε την χαρακτηριστική κίνηση και δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Ιάπωνα δημιουργό του anime.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εϊτσίρο Όντα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει το Gear 5 Pose ακριβώς πριν κερδίσει το Χρυσό στον Τελικό του Άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε το Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.