ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου: Ξέσπασε μετά την πρόκριση στον τελικό – «Ήμουν βλάκας – Πάτησα σπίτι μου στο δεύτερο άλμα»

 «Δεν είναι όλα τα ίδια, κάθε αγώνας και στάδιο είναι διαφορετικό»

Μ.Τεντόγλου: Ξέσπασε μετά την πρόκριση στον τελικό – «Ήμουν βλάκας – Πάτησα σπίτι μου στο δεύτερο άλμα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου στην Βουδαπέστη, αλλά ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι κουράστηκε.

Ο αγώνας μεταλλίων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (23/8) στις 20:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. Στόχος για τον Τεντόγλου, φυσικά, αποτελεί άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

Όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τον αν αγχώθηκε: «Δεν ανησύχησα, για να μιλήσω λίγο ειλικρινά ήμουν λίγο βλάκας. Στο πρώτο άλμα ήταν για λίγα εκατοστά άκυρο. Μετά από τον φόβο μου στο δεύτερο λέω οκ θα πατήσω πίσω να είμαι σίγουρος. Πάτησα στο σπίτι μου και ήταν 7,95 και δεν έφτανε. Δεν ήταν ότι φοβήθηκα, ακόμη και το 8,25 χαλαρό άλμα ήταν, ένα απλό αλματάκι ήταν. Απλά γιατί να κάνω τρία και να κουραστώ, ο τελικός είναι αύριο. Αυτό ήταν η χαζομάρα, όχι τα τρία άλματα. Το κάνω συχνά αυτό στους προκριματικούς γιατί είναι καινούργιο στάδιο, είναι κορυφαίο το ταρτάν, επίσης είναι και λίγο πρωί. Όλα καλά, 8,25, μία χαρά».

Για τις εγκαταστάσεις και αν κάθε στάδιο είναι το ίδιο: «Δεν είναι όλα τα ίδια, κάθε αγώνας και στάδιο είναι διαφορετικό. Ποτέ ένας αγώνας δεν είναι ο ίδιος. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν πολλές φορές φαβορί και αουτσάιντερ. Αύριο θα είναι όλα “μηδέν”, το παιδί (σ.σ. Πίνοκ) έκανε 8,54, αλλά αύριο είναι από την αρχή, δεν μετράει».

Για τον τελικό: «Πιστεύω μπορεί να κάνει παραπάνω το παιδί (Πίκοκ), όπως τον είδα, πάνω κάτω υπολογίζω και εγώ εκεί να κάνω. Εάν χάσω από μεγάλο άλμα δεν με πειράζει τόσο. Αν κυνηγάω και γίνονται ωραία άλματα, δεν με πειράζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, βλέποντας το άλμα του Γουάνγκ στα 8.34 δήλωσε: «Πολλοί αθλητές πέρασαν στο τρίτο άλμα. Ήταν πολλή ώρα ο αγώνας. Και ο Γουάνγκ είναι εκ των φαβορί. Θα γίνει ωραίος τελικός, ελπίζω να είμαι στο καλύτερό μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.