ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τζόρνταν για Μ.Ράσελ: «Έδωσε το παράδειγμα σε κάθε μαύρο παίκτη φυσικά και σε μένα»

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποχαιρέτησε τον θρύλο του NBA

Μ.Τζόρνταν για Μ.Ράσελ: «Έδωσε το παράδειγμα σε κάθε μαύρο παίκτη φυσικά και σε μένα»

Την Κυριακή ο κόσμος του μπάσκετ έμεινε φτωχότερος μετά από την απώλεια του Μπιλ Ράσελ.

Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών όντας ο μοναδικός στο NBA με 11 πρωταθλήματα αλλά και ο πρώτος μαύρος προπονητής της Λίγκας.

Τον Μπιλ Ράσελ αποχαιρέτησε και ο Μάικλ Τζόρνταν που έτρεφε τεράστιο σεβασμό στην καριέρα και στο έργο του μυθικού σέντερ.

«Ο Μπιλ Ράσελ ήταν ένας πρωτοπόρος- ως παίκτης, ως πρωταθλητής, ως ο πρώτος μαύρος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ και ως ακτιβιστής. Άνοιξε τον δρόμο και έδωσε το παράδειγμα σε κάθε μαύρο παίκτη που μπήκε στη Λίγκα μετά από εκείνον, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.

Ο κόσμος έχει χάσει έναν θρύλο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και είθε να αναπαυτεί εν ειρήνη», έγραψε ο MJ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.