ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Verstappen: Ποινή στέλνει τον Ολλανδό στις τελευταίες θέσεις του βελγικού Grand Prix

Στις πίσω θέσεις του grid είναι πολύ πιθανόν να μεταφερθεί η μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1

Μ.Verstappen: Ποινή στέλνει τον Ολλανδό στις τελευταίες θέσεις του βελγικού Grand Prix

Μετά τον C. Leclerc και ο M. Verstappen είναι αναγκασμένος να εκκινήσει από τις τελευταίες θέσεις του grid εξαιτίας του κινητήριου συνόλου στο μονοθέσιο της Red Bull Racing.

Στις πίσω θέσεις του grid είναι πολύ πιθανόν να μεταφερθεί η μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκτός από τον C. Leclerc και ο M. Verstappen πρόκειται να δεχθεί ποινή εξαιτίας της αντικατάστασης του κινητήριου συνόλου του μονοθεσίου του.

Ήταν ήδη γνωστό ότι η Red Bull Racing θα επέλεγε κάποιον από τους επόμενους αγώνες ώστε προχωρήσει στην αντικατάσταση του κινητήρα του Verstappen και όπως όλα δείχνουν αυτό πρόκειται να συμβεί πολύ νωρίτερα και ειδικότερα στο Grand Prix του Βελγίου, το πρώτο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η πληροφορία για την αντικατάσταση του κινητήρα του Verstappen έρχεται από τον ολλανδικό Τύπο και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί τότε θα μένει να γίνει γνωστός και ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της Red Bull Racing προχωρά στην κίνηση αυτή.

Με δεδομένο ότι το υπάρχον υβριδικό σύνολο του Verstappen μετρά μόλις έναν αγώνα, η αυστριακή ομάδα είτε έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας το οποίο θα επιχειρήσει να λύσει είτε θα προβεί σε αναβάθμιση των προδιαγραφών και της απόδοσής του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται να αντικατασταθεί και το κιβώτιο του μονοθεσίου, στέλνοντας τον Μ. Verstappen στις πίσω θέσεις του grid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ποινολόγιο του βελγικού Grand Prix, πέρα από τους Verstappen και Leclerc, πρόκειται να προστεθούν οι Norris, Ocon, Bottas και Schumacher, μπερδεύοντας την τράπουλα ενός αγώνα ο οποίος αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.