ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Μαίκ Τάισον απαντά στις απειλές του Κανέλο προς τον Μέσι: «Εάν τολμήσει να τον πειράξει επιστρέφω στα ρινγκ»

Μετά τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Αργεντινής

Ο Μαίκ Τάισον απαντά στις απειλές του Κανέλο προς τον Μέσι: «Εάν τολμήσει να τον πειράξει επιστρέφω στα ρινγκ»

Απειλές δέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό στο Μουντιάλ 2022 από τον Κανέλο Αλβάρεζ λόγω του περιστατικού που συνέβη στα αποδυτήρια.

Η κίνηση του Μέσι εξόργισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας τον Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος την θεώρησε ως προσβολή προς τη σημαία του Μεξικού. Έτσι αποφάσισε να απειλήσει τον Μέσι μέσα από το Twitter.

https://twitter.com/Canelo/status/1597017518530387968?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1597017518530387968%7Ctwgr%5E390b3786243b7b8ae7ebf835d5c265bb8fc60d8d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fmoudial-2022%2Farticle%2F1313762%2Faspida-prostasias-tou-taison-ston-mesi-meta-tis-apeiles-tou-kanelo-ean-tolmisei-na-ton-peiraxei-epistrefo-sta-ring%2F

Σε μια σειρά από tweets έγραψε εξαγριωμένος ο Κανέλο: «Ο Μέσι καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας;» και εν συνεχεία έγραψε: «Θα πρέπει να ζητήσει από τον Θεό να μην τον βρω». Το tweet του περιελάμβανε emoji με γροθιές και βρισιές.

Τον Μέσι υπερασπίστηκε ο Αγκουέρο ο οποίος απάντησε στον Κανέλο ότι ο Λιονέλ δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.  Εν συνεχεία μπήκαν στη μάχη τα “βαριά” όπλα. Θέση υπέρ του Μέσι πήρε και ο Μάικ Τάισον.

Ο Αμερικανός πυγμάχος απείλησε με επιστροφή στα ρινγκ εάν ο Κανέλο πειράξει τον Λιονέλ. Ο Αμερικανός είπε  στο BBO Sports: «Κάποιος με το όνομα «Κανέλο» απείλησε τον Μέσι. Αν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα πρέπει να επιστρέψω στο ρινγκ».

Ο Τάισον ήταν φίλος με τον  Ντιέγκο Μαραντόνα και θαυμάζει την Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με την Πολωνία ο Κανέλο ζήτησε συγνώμη από τον Μέσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.