ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαξ Χόλογουεϊ: Ιστορική νίκη απέναντι στον Τζάστιν Γκέιτζι για τον τίτλο BMF

Στο UFC 300

Μαξ Χόλογουεϊ: Ιστορική νίκη απέναντι στον   Τζάστιν Γκέιτζι για τον τίτλο BMF

Ο πρώην πρωταθλητής στα ελαφρά βάρη του UFC νίκησε τον Justin Gaethje στο UFC 300 το Σάββατο, κερδίζοντας την τελετουργική ζώνη “BMF” με τον πιο τρελό τρόπο, απέναντι σε ένα αθλητή που απλά δεν πέφτει με νοκ άουτ και όλα αυτά στον 5ο γύρο.

Σήμερα όμως ήταν διαφορετικά.

Δευτερόλεπτα από τη νίκη με ομόφωνη απόφαση, ο Χόλογουεϊ έδειξε το κέντρο του οκτάγωνου στον Γκέιτζ σαν να του έλεγε ή τώρα ή ποτέ παίρνοντας τη νίκη με ένα ξεκάθαρο νοκ άουτ, το νοκ άουτ της χρονιάς, όπως το περιέγραψε ο πρόεδρος του UFC Dana White και ίσως το πιο τρελό στην 31χρονη ιστορία του UFC.

Ο Gaethje έμεινε αναίσθητος, μπρούμυτα στο δάπεδο καθώς ο Holloway απομακρύνθηκε με μια αρχέγονη κραυγή.

Ο Χόλογουεϊ χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να ζητήσει όχι μόνο έναν αγώνα τίτλου ενάντια στον σημερινό κάτοχο της ζώνης Ilia Topuria, αλλά και τον πρωταθλητή των ελαφρών βαρών, Islam Makhachev.

“Εγώ είμαι αυτός, παιδιά! Είμαι αυτός!” είπε ο Χόλογουεϊ.

Ο El Matador, τρέχει μακριά από τον ταύρο και τρέχει για να σώσει τη ζωή του. Ώρα να υπογράψει το συμβόλαιο. Ισπανία, Χαβάη, οτιδήποτε. Ακόμη και ο Ισλάμ. Ο Ισλάμ είναι διάσημος για την άμυνα ενάντια στους 145άρες (νόβρες), σωστά; Είμαι αυτός. Είμαι ακριβώς εδώ.”

Ο Holloway έλαβε ένα μπόνους 600.000 $ για την προσπάθεια.

Μα το μπόνους ο Holloway κέρδισε 1,15 εκατομμύρια δολάρια, στο UFC 300.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.