Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1: Ιστορική νίκη μέσα στο «Ολντ Τραφορντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε “δυνατά” στην επανάληψη, με τον Τεν Χαγκ να ρίχνει στο ματς τον Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1: Ιστορική νίκη μέσα στο «Ολντ Τραφορντ»

Με τον Γκρος να σημειώνει δυο γκολ, η Μπράιτον νίκησε εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ με 2-1 στην πρεμιέρα της Premier League. 

Οι “γλάροι” πήραν την πρώτη τους νίκη μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” και έκαναν τους οπαδούς των γηπεδούχων να γιουχάρουν την ομάδα του Τεν Χαγκ, αλλά κυρίως τους διοικούντες που βρέθηκαν στην εξέδρα. “Γκέλα” στο φινάλε για Λέστερ.

Η Μπράιτον στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και -με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μένει στον πάγκο- κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30′, με τον Γκρος να σκοράρει προ κενής εστίας, μετά το γύρισμα του Γουέλμπεκ. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, αφού στο 40′ Γκρος βρήκε και πάλι δίχτυα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι παίκτες και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο “Ολντ Τράφορντ”, την ώρα που αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε “δυνατά” στην επανάληψη, με τον Τεν Χαγκ να ρίχνει στο ματς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έδωσε στην ομάδα του την… ώθηση που χρειαζόταν, για να ανεβάσει “στροφές”, αλλά ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων έπιασε… τόπο στο 68′, με τον ΜακΚάλιστερ να σημειώνει αυτογκόλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ (υπήρξε “έγκριση” και από το VAR). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Μπράιτον.

Στο άλλο ματς για την 1η αγωνιστική που έκανε “σέντρα” την ίδια ώρα, Λέστερ και Μπρέντφορντ έφεραν 2-2 μέσα στο “Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ”, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δυο τέρματα σε διάστημα 11 λεπτών (33′ ο Καστάνιε και 46′ Ντιούσμπερι-Χολ) και να χάνουν τελικά την εντός έδρας νίκη από τα γκολ των Τόνεϊ (62′) και Ντασίλβα (86′).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.