Μαρία Σαράποβα: Στην Ελλάδα για διακοπές η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια (φώτο)

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα»

Μαρία Σαράποβα: Στην Ελλάδα για διακοπές η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια (φώτο)

Η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια Μαρία Σαράποβα, αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στο Instagram πως απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες στην Ελλάδα.

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της, αποκαλύπτοντας πως μαζί της είναι και ο γιος της.

Μπορεί η Μαρία Σαράποβα να μην αποκάλυψε τον προορισμό της, ωστόσο στα σχόλια οι φανς έγραψαν πως βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σαράποβα έκανε και μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις σπηλιές του Ιονίου.

Η Ρωσίδα τενίστρια είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια Grand Slam και αποχώρησε από το τένις το 2020. Αν και αγωνίστηκε υπό τη ρωσική σημαία κατά τη διάρκεια της καριέρας της -και είναι η μόνη Ρωσίδα που έχει κερδίσει Grand Slam-, η Σαράποβα ζει στις ΗΠΑ από τότε που ταξίδεψε για πρώτη φορά στη χώρα ως παιδί-θαύμα του τένις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.