
Η Μάρτα Κόστιουκ νίκησε δίκαια και επάξια με 2-0 στα σετ την Ρωσίδα αντίπαλό της, Μίρα Αντρέεβα, κατακτώντας τον τίτλο στον μεγάλο τελικό WTA 1000 της Μαδρίτης που διεξήχθη χθες (02/05).
Ωστόσο, η στάση της και η γενικότερη αδιαφορία της προς την αντίπαλό της, ήταν αρκετά για να σταθούν στο στόχαστρο δεκάδων χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ενδεικτικό ότι αρνήθηκε να δώσει τα χέρια με την φιναλίστ του τελικού!
View this post on Instagram
Η Ουκρανή καλλονή, λόγω του πολέμου φαίνεται πως κρατά αποστάσεις από οποιαδήποτε Ρωσίδα συναθλήτριά της, κάτι που αποδείχθηκε και με την περίπτωση της 19χρονης φιναλίστ.
Έτσι, μπορεί η Μίρα να μίλησε με θετικά λόγια για την αντίπαλό της, ωστόσο η Μάρτα Κόστιουκ δεν έκανε το ίδιο, πράγμα που δεν έμεινε απρατήρητο. 
Ενδεικτικά σχόλια που φαίνονται και στην φωτογραφία, «κατακεραυνώνουν» την στάση της, αλλά και την γενικότερη και έκδηλη αδιαφορία της προς την Μίρα.
Instagram, X και Facebook έχουν «πλημμυρίσει» με επικρίσεις εις βάρος της, καθώς την κατηγορούν ότι φέρνει την ιστορία του πολέμου στον αθλητισμό, σαν να φταίει η νεαρή Ρωσίδα τενίστρια, παραβλέποντας ταυτόχρονα την ευγενή άμιλλα και τον αθλητικό πολιτισμό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.