ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με 100 εκατομμύρια ευρώ ο Χάαλαντ πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοινώθηκε η «βόμβα» του Νορβηγού σταρ

Με 100 εκατομμύρια ευρώ ο Χάαλαντ πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και με την βούλα είναι πλέον ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ πέρασε την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις από τους Πολίτες και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του.

Η Σίτι έδωσε 60 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ για να τον αγοράσει ενώ ο παίκτης  υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα καρπώνεται 470.000 ευρώ (400,000 λίρες) την εβδομάδα και φυσικά συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League (Eίναι τα ίδια χρήματα που παίρνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε).

Με αμοιβές εκπροσώπων και μπόνους, το deal άγγιξε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδωσε οικονομικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία, αλλά τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το συνολικό κόστος αγοράς του Χάαλαντ για συμφωνία πέντε ετών, θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων του μισθού, των αμοιβών του μάναζτερ και των μπόνους.

Ο 21χρονος φορ μετρά 85 γκολ σε 88 παιχνίδια για την Ντόρτμουντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παίκτης θα ανήκει και τυπικά στη Σίτι από 1η Ιουλίου του 2022. Ο Χάλαντ αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020, όταν τον αγόρασε από την Ζάλτσμπουργκ για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.