ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μέσι: Η ιστορία πίσω από την viral φωτογραφία του με το τρόπαιο στο Παγκόμιο Κύπελλο

Είναι η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει ο Λιονέλ Μέσι για να γιορτάσει τη νίκη του

Μέσι: Η ιστορία πίσω από την viral φωτογραφία του με το τρόπαιο στο Παγκόμιο Κύπελλο

Ένα πλατύ χαμόγελο είναι εχαραγμένο στο πρόσωπό του, τα μάτια του λάμπουν, είναι μια στιγμή αγνής, ωμής χαράς, το αποκορύφωνα ενός ονείρου ζωής μετά από χρόνια στενοχώριας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όλα αποτυπωμένα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Είναι η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει ο Λιονέλ Μέσι για να γιορτάσει τη νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο επί της Γαλλίας και είναι πλέον η ανάρτηση με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram, ξεπερνώντας το αυγό – και απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο της Getty, Σον Μποτερίλ, ο οποίος είχε μια θέση στην πρώτη σειρά σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην ιστορία του αθλητισμού.

Ο Μποτερίλ λέει ότι οι φωτογράφοι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής, κατέστρωσαν ένα σχέδιο ώστε ένας από αυτούς να πάει να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τις διαφημιστικές πινακίδες δίπλα στην κεντρική κερκίδα που φιλοξενούσε τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Αργεντινής στο στάδιο Lusail.

Αφού λοιπόν, ο Μέσι, πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά του μετά την απονομή του τροπαίου, ο αρχηγός της Αργεντινής κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να σπεύσουν προς το τέρμα σε εκείνη την άκρη του γηπέδου.

«Παραλίγο να παγιδευτώ, αλλά παγιδεύτηκα στο σωστό σημείο» λέει ο Μποτερίλ στο CNN. «Νομίζω ότι αν οι περισσότεροι από εμάς τους φωτογράφους είμαστε ειλικρινείς, πάντα χρειάζεται λίγη τύχη και είχα τέτοια τύχη το βράδυ της Κυριακής.

«Δεν είχαμε ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί στο τέλος. Μπορείς να προγραμματίσεις πως κάποια στιγμή θα σηκώσει το τρόπαιο, αλλά δεν μπορείς να προγραμματίσεις το τρέξιμο και δεν ξέρεις πόσο χαοτικό θα είναι. Ήμουν αρκετά κοντά του, ίσως να απέχω περίπου δύο μέτρα το πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αρκετά περίεργο το συναίσθημα, λίγο σουρεαλιστικό: Γαμ@@@, βρίσκεται ακριβώς εκεί που θέλεις να είναι και αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Ακόμη και τα χέρια του την ώρα που τα σηκώνει με το τρόπαιο, νομίζω ότι ο τρόπος που το κρατάει και χαμογελάει, σίγουρα έχει την δική του στιγμή με τους οπαδούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.