ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μιλάντ Μοχαμάντι: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Λονδίνο

Είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό

Μιλάντ Μοχαμάντι: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Λονδίνο

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί είχε επιστρέψει με σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό από τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα του Ιράν στο Μουντιάλ.

Η απόφαση που είχε ληφθεί ήταν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου καθώς η τελική διάγνωση ήταν αποκόλληση του τένοντα στον δεξιό προσαγωγό. Μια σοβαρή ζημιά η οποία δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Μάλιστα, ο 29χρονος Ιρανός μπακ της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου και υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) σε χειρουργική επέμβαση από τον καθηγητή Σίλντερς Έρνεστ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα τον αφήσει για αρκετές εβδομάδες.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από τη στιγμή που τον επανεξετάσει μετά την επέμβαση το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, βλέποντας και τα στοιχεία του χειρουργείου.

Ο Μοχαμαντί αναμένεται είτε αύριο είτε μεθαύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Λονδίνο και να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει πλέον την αποθεραπεία του και πλέον μένει να φανεί αν η ΑΕΚ προχωρήσει ζεστά για απόκτηση αριστερού μπακ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιρανός μπακ είναι ο πέμπτος παίκτης της ΑΕΚ που περνάει την πόρτα του χειρουργείου από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα μετά τους Ελίασον, Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.